Neem contact op

Review Studentendrukwerk.nl

Onlangs werd ik benaderd door Studentendrukwerk.nl of ik met hun een samenwerking wilde aangaan. Na een heldere communicatie via de mail hebben we samen overeengekomen dat ik enkele van hun producten mocht reviewen. De producten mocht ik zelf uitkiezen. Ik heb gekozen voor een foto in lijst en om nieuwe visitekaartjes te laten drukken. (Mijn oude kaartjes waren hoog nodig aan vervanging toe, dus dat kwam goed uit). 
Als foto in lijst heb ik gekozen voor een foto van mijn schoonouders hun huwelijk in 40 x 60 formaat.

Na per mail te hebben doorgegeven dat ik mijn bestelling in het winkelmandje had geplaatst kreeg ik vrij snel het bericht dat de bestelling verwerkt werd en dat ik met ongeveer 3 dagen de producten thuis kon verwachten.

Na 2 dagen kreeg ik een mail van studentendrukwerk met een track and tracecode van postnl. Mijn producten waren onderweg. 
Zul je altijd zien dat als ze dan het pakketje komen brengen dat je zelf niet thuis bent. Gelukkig was mijn vrouw wel thuis en heeft het pakketje in ontvangst genomen. 
De verpakking zag er goed en stevig uit.

De foto in lijst was in foam en met hoekbeschermers van stevig foam verpakt. Mijn vrouw en ik werden toch enigzins verrast door de grote van de foto maar zijn hier erg blij mee. De foto is precies zoals ik hem heb opgestuurd. 
Bij het nader bekijken van de lijst merkte ik dat de aluminiumlijst in de hoeken is verstevigd. Dit komt uiteraard de kwaliteit van de lijst ten goede. De hoeken van de lijst zijn en blijven op deze manier keurig 90°.

Eindoordeel over foto in lijst: Een product wat ik in elk geval kan aanbevelen. De prijskwaliteitverhouding is erg goed. Het product is snel geleverd en de communicatie met studentendrukwerk.nl is eenvoudig en goed.

De visitekaartjes had ik besteld inclusief een promodoosje. Een handig doosje waarin je de kaartjes netjes kunt opbergen.
De kaartjes werden samen met de foto in lijst verzonden. De kaartjes zien er goed uit en voelen stevig aan. Het enige wat mij opvalt is dat de kaartjes donkerder zijn dan op mijn gekalibreerde monitor maar ondanks dat ze wat donkerder zijn zien ze er goed uit. 
De verpakking van de kaartjes zou in mijn ogen wat beter kunnen. Ik kreeg ze nu samen met de foto in lijst in een plasticzakje. Dit is jammer. Een simpel kartonnendoosje zou ik mijn ogen beter zijn. (tip voor studentendrukwerk.nl) Tevens kun je ze dan mooi bewaren als je visitekaarjtes besteld zonder een opbergdoosje. 

Eindoordeel visitekaartjes: Een product wat ik in elk geval kan aanbevelen. De prijskwaliteitverhouding is erg goed. Het product is snel geleverd en de communicatie met studentendrukwerk.nl is eenvoudig en goed.